Miranda in gesprek met Sondheim

Hamilton-bedenker, – schrijver en -acteur Lin-Manuel Miranda interviewde Stephen Sondheim voor New York Times Style Magazine in oktober 2017. Sondheim is een belangrijke inspiratie voor Miranda en de twee hadden regelmatig contact terwijl Miranda zijn Broadwayhit schreef.

Miranda schrijft in het artikel over Sondheim onder meer: “We now talk about his work the way we talk about Shakespeare or Dickens or Picasso – a master of his form, both invisible within his work and everywhere at once.” Sondheims reactie op zijn teksten was volgens Miranda altijd hetzelfde: “Variety, variety, variety, Lin. Don’t let up for a second. Surprise us.”

Lees het hele artikel hieronder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: