WSJ-profiel: Nobelprijs voor Sondheim

Stephen Sondheim in 1985 (center) with scenes from his shows. Clockwise from top right: the Broadway cast of ‘Into the Woods’ (1987); Emily Blunt in the 2014 film of ‘Into the Woods’; Patti LuPone in ‘Company’ (2018); Imelda Staunton in ‘Follies’ (2017); Angela Lansbury and Ken Jennings in ‘Sweeney Todd’ (1979); Len Cariou in ‘Sweeney Todd’ (1979). SEAN MCCABE; PHOTOS: ASSOCIATED PRESS; EVERETT COLLECTION; GETTY IMAGES

The Wall Street Journal publiceerde op 12 maart 2021 ter gelegenheid van Sondheim’s 91e verjaardag een profiel van zijn werk en carrière onder de titel “Why Stephen Sondheim is America’s greatest living writer”. Hele artikel via de afbeelding.

“The Nobel should go to Stephen Sondheim, one of the greatest living American writers in any genre.”

Adam Kirsch, Wall Street Journal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: