Sondheim 91: livestream

Ter gelegenheid van Sondheim’s 91e verjaardag is vanaf 20.00 uur vanavond het Encore-concert “Celebrating Sondheim” opnieuw te zien. Tot en met 25 maart kan het concert tegen betaling via livestream worden bekeken; lees er alles over via deze link.

Vorig jaar was het concert al eens eerder te zien voor Sondheim’s 90e verjaardag. Regisseur van het Chichester Festival Theatre Daniel Evans, hier te zien in zijn rol als George in Sunday in the Park, wordt erin vergezeld door andere West End-acteurs als Jenna Russell en Hannah Waddingham. Kijk hier de trailer:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: