50 jaar Follies

Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van de musical Follies publiceerde de New York Times drie artikelen over de show met onder andere analyses van de kracht en zwaktes van de show en met de start van de casting voor Follies over 25 jaar. Voor dezelfde gelegenheid vindt op 4 april een gesprek plaats met leden van de originele cast en crew, dat live te zien is op Youtube, maar ook later terug te kijken is via deze link.

“[Follies] is also now recognized as the high-water mark of the serious “concept” musical, that genre in which form and function are brought into the tightest possible alignment. The score, by Stephen Sondheim, is a marvel and a minefield of layered meanings.” 

Jesse Green, NY Times

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: