Sondheim en Lansbury in vervolg op Knives Out

Stephen Sondheim en de onlangs overleden Angela Lansbury – veelvuldig vertolker van Sondheim werk – zullen binnenkort beiden postuum te zien zijn in de film Glass Onion: A Knives Out Mystery. De film is het eerste van twee geplande vervolgen op het succesvolle moordmysterie Knives Out uit 2019 van Rian Johnson met onder andere Daniel Craig, Jamie Lee Curtis, Toni Collette en Chris Evans. Johnson en Craig zijn opnieuw betrokken als respectievelijk schrijver/regisseur en hoofdrolspeler.
Naar verluidt zal Sondheim als zichzelf verschijnen in een Zoom-gesprek met Daniel Craig in de rol van detective Benoit Blanc. Lansbury komt voorbij als knipoog naar haar jarenlange rol als Jessica Fletcher in Murder, she wrote.
De film is in Nederland vanaf 23 december 2022 te zien op Netflix. Zie hieronder de teaser trailer:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: