Broadway heropent met Company

Op 20 december 2021 gaat de nieuwe revival van Company alsnog in premiere op Broadway. De bejubelde revival van Marianne Elliott zou de stap van Londen naar New York al vorig jaar maken, maar de coronapandemie gooide roet in het eten. Bijzonder in deze productie is dat hoofdpersoon Bobby voor het eerst een vrouw is: Bobbie. Katrina Lenk neemt in New York de hoofdrol over van Rosalie Craig; Patti Lupone herhaalt haar rol als Joanne (inclusief de showstopper “Ladies who lunch”). Kaarten zijn verkrijgbaar, maar vermoedelijk niet voor lang. Lees hier meer over Company, of luister naar het Londense cast album.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: