Follies in internationale bioscopen

De succesvolle productie van Follies in het Londense National Theatre van 2017 gaat naar het witte doek. Vanaf 12 september is de productie internationaal in bioscopen te zien. Het is nog niet bekend waar en wanneer Follies in Nederland te zien zal zijn.

De Londense productie werd geregisseerd door Dominic Cooke en had Imelda Staunton, Janie Dee, Tracie Bennett, Peter Forbes en Philip Quast in de hoofdrollen. Kijk hieronder naar Imelda Staunton’s memorabele vertolking van “Losing my mind”. Meer Follies? Kijk hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: